• PODER DE LA SOMBRA, EL

    LA HUELLA

    MORENO, MARIA JOSE VERSATIL Ref. 9788416580385 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Enlace del booktrailler : https://youtu.be/RH0COwogI0I¿Puede la mente olvidarse del ayer, vivir el hoy, y no prever el mañana?El primer libro de la trilogía publicado en septiembre del 2015 , La caricia de Tánatos, ha tenido muy buenas críticas y muy buena aceptación entre los lectores. En este seg...
    Ancho: 135 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-16580-38-5
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : MORENO, MARIA JOSE
    • Número de pàgines : 344
    • Col·lecció : TRILOGÍA DEL MAL
    • NumeroColeccion : 02
    Enlace del booktrailler : https://youtu.be/RH0COwogI0I
    ¿Puede la mente olvidarse del ayer, vivir el hoy, y no prever el mañana?
    El primer libro de la trilogía publicado en septiembre del 2015 , La caricia de Tánatos, ha tenido muy buenas críticas y muy buena aceptación entre los lectores. En este segundo de la trilogía "El poder de la Sombra" los protagonistas mercedes, miguel y Enrique desnudarán la biografía de Rosa, conduciéndonos por una escabrosa trama que desembocará en un sorprendente final. * Cada libro es autoconclusivo.
    Algunas de las apariciones en medios de su anterior libro:
    Europa Press
    http://www.europapress.es/andalucia/cultura-00621/noticia-psiquiatra-maria-jose-moreno-propone-escabroso-viaje-mas-oscuro-mente-20151010110205.html

    20minutos
    http://www.20minutos.es/noticia/2576767/0/cultura-psiquiatra-maria-jose-moreno-propone-escabroso-viaje-parte-mas-oscura-mente/

    ?Historias de papel?, de RNE
    http://www.rtve.es/alacarta/audios/historias-de-papel/maria-jose-moreno-caricia-tanatos/3355570/

    Castillos en el Aire, de Radio 21 (Madrid)
    http://castillosenelaire21.blogspot.com.es/2015/11/castillos-en-el-aire-267-en-el-que-me

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.