• CORAZON INDOMITO

    LINDSEY, JOHANNA ZETA Ref. 9788498725858 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Amor, pasión y aventura se dan cita en esta celebrada novela de Johanna Lindsey; sin duda una de las más populares escritoras del género romántico histórico. Courtney Harte está segura de que su padre, presuntamente muerto durante un enfrentamiento con los comanches, aún vive, perdido en algún lu...
    Dimensions: 207 x 133 x 25 cm Peso: 250 gr
    Esgotat
    3,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9872-585-8
    • Encuadernació : BUTXACA TAPA DURA
    • Data d'edició : 30/06/2016
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : LINDSEY, JOHANNA
    • Número de pàgines : 336
    • Col·lecció : STRATON
    • NumeroColeccion : 01

    Amor, pasión y aventura se dan cita en esta celebrada novela de Johanna Lindsey; sin duda una de las más populares escritoras del género romántico histórico.

    Courtney Harte está segura de que su padre, presuntamente muerto durante un enfrentamiento con los comanches, aún vive, perdido en algún lugar del territorio indio. Necesitará de alguien que la ayude a atravesar esas tierras salvajes...

    Él se llama Chandos, y es un avezado guía. Alto y moreno, sus ojos son de un extraño color azul, y en el fondo de ellos arde un oscuro secreto. El viaje que emprenderán los llevará por un camino traicionero y lleno de peligros, el menor de los cuales no será el ardiente deseo que nacerá entre ambos. Para hacerles frente tendrán que recurrir a toda su valentía, y sus vidas dependerán de que aprendan a confiar el uno en el otro.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.