• TAROT THOTH DE ALEISTER CROWLEY

    CROWLEY, ALEISTER NEO PERSON Ref. 9788488066909 Altres llibres del mateix autor
    Promociona también tu página -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------TAROT THOTH DE ALEISTER CROWLEY (MAZO EN ESPAÑOL) CROWLEY, ALEISTER; HARRIS, LADY Editorial: NEO PERSONColecc...
    Ancho: 75 cm Largo: 110 cm Peso: 240 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-88066-90-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : CROWLEY, ALEISTER
    • Ilustradores : HARRIS, LADY
    • Número de pàgines : 0
    Promociona también tu página
    --------------------------------------------------------------------------------






    --------------------------------------------------------------------------------


    TAROT THOTH DE ALEISTER CROWLEY (MAZO EN ESPAÑOL)


    CROWLEY, ALEISTER; HARRIS, LADY
    Editorial: NEO PERSON
    Colección: NUEVO MUNDO
    ISBN: 9788488066909
    Páginas: 78 CARTAS
    Tipo Cubierta: RÚSTICA
    Peso: 240,00 Gramos
    Formato: 11 x 7,5 cm
    Tema:
    TAROTESOTERISMOCARTAS-MAZOADIVINACIÓNPvP.: 18,00 ? comprar
    ver compra
    fragginfraggin

    El tarot de Crowley fue creado por el famoso ocultista Aleister Crowley (1875-1947). Lady Harris (1877-1962) pintó las cartas. Aunque ni era experta en el tarot ni en su simbolismo, supo plasmar magistralmente en sus pinturas, bajo la dirección de Crowley, todas las sutilidades e ideas de éste.

    Fue necesario realizar diferentes versiones de cada carta hasta conseguir la aprobación de Crowley. El Tarot Thoth de Crowley necesitó más de cinco años para poder ser realizado, y fue publicado por vez primera en 1972, después de que ambos, Crowley y Lady Harris, hubieran fallecido.

    El Tarot fue producido utilizando las técnicas más avanzadas de impresión y separación de colores, reproduciendo con exactitud los sorprendentes colores de las pinturas originales.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.