• SANTÍSIMA TRINOSOFÍA, LA

    SAINT GERMAIN, CONDE DE PORCIA EDICIONES Ref. 9788494112737 Altres llibres del mateix autor
    Supuestamente el único manuscrito conocido del Conde de Saint Germain, esta obra contiene sin duda claves herméticas y ocultas tras el lenguaje y los numerosos símbolos, figuras y jeroglíficos.Desde el calabozo de una prisión en algún lugar cercano a Nápoles, narra en primera persona los pasos inici...
    Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-941127-3-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 07/08/2019
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : SAINT GERMAIN, CONDE DE
    • Número de pàgines : 0
    Supuestamente el único manuscrito conocido del Conde de Saint Germain, esta obra contiene sin duda claves herméticas y ocultas tras el lenguaje y los numerosos símbolos, figuras y jeroglíficos.
    Desde el calabozo de una prisión en algún lugar cercano a Nápoles, narra en primera persona los pasos iniciáticos que él mismo tuvo que superar siguiendo la guía de maestros de altas esferas. El relato va dirigido a un interlocutor, un discípulo que se llama Filocato.
    Mis testigos son los prodigios, mis defensores son mis virtudes: una vida intacta, un corazón puro. ¿Qué digo? ¿Tengo aún derecho a quejarme? He hablado, el Altísimo me ha entregado, sin fuerza y sin poder, el furor del fanatismo avaro. El brazo que antaño pudo derribar a un ejército, apenas puede hoy levantar las cadenas que lo aplastan.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.