• INTERVENCION EDUCATIVA EN EL TDAH

    MAS DE 100 PROPUESTAS PARA EDUCADORES Y FAMILIAS

    JARQUE GARCÍA, JESÚS EDITORIAL CCS Ref. 9788490234082 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    «Tengo un alumno con TDAH ¿y ahora qué puedo hacer?», «Nuestra hija ha sido diagnosticada como TDAH ¿y ahora qué hacemos?». El libro que tienes entre tus manos, trata de responder precisamente a esas inquietudes: qué puedes hacer con un niño o niña con TDAH, si eres docente, educador en cualquier á...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 305 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    17,50 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9023-408-2
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/01/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : JARQUE GARCÍA, JESÚS
    • Número de pàgines : 172
    • Col·lecció : MATERIALES PARA EDUCADORES
    • NumeroColeccion : 143
    «Tengo un alumno con TDAH ¿y ahora qué puedo hacer?», «Nuestra hija ha sido diagnosticada como TDAH ¿y ahora qué hacemos?». El libro que tienes entre tus manos, trata de responder precisamente a esas inquietudes: qué puedes hacer con un niño o niña con TDAH, si eres docente, educador en cualquier ámbito, padre o madre. Para ello te propongo más de 100 medidas prácticas y concretas que se desarrollan en los diferentes capítulos que componen el libro. Las medidas abordan diferentes contextos: el centro educativo en general, el aula, el contexto familiar y la intervención individual. Están referidas a distintas cuestiones: cómo adaptar los exámenes o pruebas de evaluación, cómo manejar la hiperactividad en el aula, cómo desarrollar programas de detección precoz en un centro, cuáles deben ser las primeras actuaciones en casa, cómo decir a tu hijo que padece TDAH, o conocer diferentes modelos de actividades para estimular la atención, entre otras. En definitiva, más de 100 propuestas para dar una respuesta educativa a los niños y niñas con TDAH en la escuela y en la familia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.