• CUERPO DINAMISMO Y VEJEZ

    FEBRER DE LOS RIOS, ANTONIA INDE PUBLICACIONES Ref. 9788487330025 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En esta obra se descubre cómo la actividad corporal continuada, controlada y planificada, supone no sólo efectos positivos sobre el organismo del anciano, sino también la posibilidad de autoaceptar la nueva imagen corporal que lo define. El carácter lúdicorecreativo de estas actividades, asegura la ...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Peso: 318 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-87330-02-5
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/01/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : FEBRER DE LOS RIOS, ANTONIA
    • Número de pàgines : 236
    • Col·lecció : EDUCACION FISICA
    • NumeroColeccion : 002
    En esta obra se descubre cómo la actividad corporal continuada, controlada y planificada, supone no sólo efectos positivos sobre el organismo del anciano, sino también la posibilidad de autoaceptar la nueva imagen corporal que lo define. El carácter lúdicorecreativo de estas actividades, asegura la adecuada utilización del tiempo libre que caracteriza esta etapa. Los factores que inciden en el envejecimiento desde una perspectiva biológica, psicológica, afectiva y social; la imagen que el anciano tiene de sí mismo; los beneficios de la actividad física en la vejez; su tratamiento, alternativas de trabajo, etc. son ejemplos de la información que nos ofrece esta obra bien documentada, y exclusiva en su género, que recoge la experiencia de las autoras, fruto de más de diez años de dedicación a la tercera edad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.