• VALORES DE LOS GRANDES HOMBRES, LOS

    VILLAPALOS SALAS, GUSTAVO / SAN MIGUEL PÉREZ, ENRIQUE PLANETA Ref. 9788408040125 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este libro muestra que valores universalmente aceptados como la paz, la humildad, el coraje, la justicia, la libertad, el altruismo, la coherencia, la responsabilidad, la bondad o la amistad, entre otros, no son meras teorías o ideas brillantes, propias de los libros de texto, sino motivaciones que ...
    Ancho: 129 cm Largo: 211 cm Peso: 431 gr
    Esgotat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-08-04012-5
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/07/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : VILLAPALOS SALAS, GUSTAVO / SAN MIGUEL PÉREZ, ENRIQUE
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : PLANETA TESTIMONIO
    Este libro muestra que valores universalmente aceptados como la paz, la humildad, el coraje, la justicia, la libertad, el altruismo, la coherencia, la responsabilidad, la bondad o la amistad, entre otros, no son meras teorías o ideas brillantes, propias de los libros de texto, sino motivaciones que han encarnado en sus vidas grandes hombres y mujeres de nuestra historia. Así pues, Gandhi está irremediablemente unido a la consecución de la paz, y Churchill es un ejemplo de coraje ante los reveses de la vida. San Francisco de Asís está asociado a la bondad; Elías Canetti a la tolerancia; Bruckner a la humildad o Alejandro Magno al liderazgo. Cuarenta y un hombres y mujeres de todas las épocas nos enseñan en este libro, a través del ejemplo de sus vidas, cómo vivir otros tantos valores, imprescindibles sin duda para ser felices en este mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.