• BOSCOS ENDINS

    DE STEPHEN SONDHEIM I JAMES LAPINE

    DAGOLL DAGOM EDICIONS 62 Ref. 9788429760989 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Boscos endins trasllada al teatre musical la Ventafocs, en Jan de les mongeteres, la Caputxeta Vermella i molts altres personatges coneguts de les rondalles fantàstiques. Entreteixida amb aquests contes clàssics hi trobem l'història del Forner i la Fornera, una parella que que desitja tenir un fill ...
    Ancho: 130 cm Largo: 130 cm Peso: 251 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-297-6098-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : DAGOLL DAGOM
    • Traductores : VIVES SANFELIU, JOAN
    • Número de pàgines : 200
    • Col·lecció : EL GALLINER. L'ESCORPÍ/TEATRE
    Boscos endins trasllada al teatre musical la Ventafocs, en Jan de les mongeteres, la Caputxeta Vermella i molts altres personatges coneguts de les rondalles fantàstiques. Entreteixida amb aquests contes clàssics hi trobem l'història del Forner i la Fornera, una parella que que desitja tenir un fill i ha de superar una sèrie de proves davant d'una bruixa maligna que viu al seu costat. James Lapine i Steven Sondheim han creat un musical que va molt més enllà de la rutina dels productes de Broadway. Les cançons de Sondheim, indestriablement unides a les paraules de Lapine, expressen amb inusitada perfecció les dificultats de la societat moderna i els dubtes que sorgeixen al llarg de l'existència, des de l'infància fins a l'edat adulta. Boscos endins s'ha estrenat als teatres més importants de Nova York i Londres, i posteriorment s'ha representat arreu del món, Boscos endins ha obtingut quatre premis Tony, i és considerada un dels musicals de referència del segle XX.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.