• GUÍAS PRÁCTICAS EN PRODUCCIÓN PORCINA. CONTROL DE LA SALMONELOSIS PORCINA

    MAINAR JAIME, RAÚL CARLOS / CREUS GIBERT, EVA SERVET Ref. 9788417225810 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En los países industrializados la salmonelosis está considerada como una de las infecciones bacterianas con mayor prevalencia entre las transmitidas al hombre por alimentos contaminados.Aunque en los últimos años en la Unión Europea se ha observado un descenso de la incidencia de la salmonelosis aso...
    Dimensions: 110 x 170 x 15 cm Peso: 336 gr
    Sense estoc - El demanem a l'editor (de 3 a 7 dies)
    35,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-17225-81-0
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/07/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : MAINAR JAIME, RAÚL CARLOS / CREUS GIBERT, EVA
    • Número de pàgines : 92
    • Col·lecció : GUÍAS PRACTICAS EN PRODUCCIÓN PORCINA
    • NumeroColeccion : 05
    En los países industrializados la salmonelosis está considerada como una de las infecciones bacterianas con mayor prevalencia entre las transmitidas al hombre por alimentos contaminados.
    Aunque en los últimos años en la Unión Europea se ha observado un descenso de la incidencia de la salmonelosis asociado principalmente a la reducción del serotipo Enteritidis y gracias al éxito de los programas de control de la salmonelosis aviar, la
    incidencia de S. Typhimurium ha ido en aumento. El cerdo es considerado un importante reservorio de este serotipo y la segunda fuente más importante de salmonelosis en humanos en Europa.
    Esta obra trata en profundidad diversos aspectos relacionados con la epidemiología y el control de la salmonelosis porcina.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.