• POLIVALENCIA PERIODÍSTICA DE LAS AGENCIAS DE NOTICIAS, LA

    EL CASO DE LA ACN Y LOS DE EFE, EP, AFP Y ANSA

    SÀNCHEZ MARÍN, GUILLEM UOC Ref. 9788491162377 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En el presente estudio se radiografían las virtudes y defectos de la polivalencia periodística. Para ello, se analizan los perfiles profesionales de los redactores de las tres principales agencias de noticias presentes en Cataluña (España) a través de una comparativa entre la plantilla multidiscipli...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    28,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9116-237-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/01/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : SÀNCHEZ MARÍN, GUILLEM
    • Número de pàgines : 286
    • Col·lecció : UOCPRESS COMUNICACIÓN
    • NumeroColeccion : 41
    En el presente estudio se radiografían las virtudes y defectos de la polivalencia periodística. Para ello, se analizan los perfiles profesionales de los redactores de las tres principales agencias de noticias presentes en Cataluña (España) a través de una comparativa entre la plantilla multidisciplinar de la Agència Catalana de Notícies (ACN) y las especializadas de EFE y Europa Press (EP), en las cuales permanece la división de oficios tradicional: redactores, fotógrafos y operadores de cámara. La eficiencia económica de la primera empresa depende de esta fórmula multitarea, que puede obstaculizar la capacidad de sus periodistas para informar de forma adecuada, y contrasta con las redacciones segregades de las otras dos, que desaprovechan algunas de las ventajas de las innovaciones tecnológicas para respetar los distintos lenguajes informativos. El trabajo concluye trasladando estos dilemes esenciales a los profesionales de dos agencias europees tan referenciales como AFP y ANSA porque, en el fondo, aborda un debate antiguo entre productividad y calidad ?reanimado por la revolución digital? que compromete la labor del periodista.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.