• ANÁLISIS DE LA PRÁCTICA PROFESIONAL. UN LUGAR PARA PENSAR

    UN LUGAR PARA PENSAR

    BOSSÉ, BEATRICE UOC Ref. 9788491169352 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Este libro presenta diferentes experiencias de análisis de las prácticas profesionales (APP) del campo social y educativo en Francia. A partir de la exposición del trabajo realizado por Beatrice Bossé como animadora de diversos grupos de APP, se defiende la necesidad de abrir y sostener espacios de ...
    Ancho: 120 cm Largo: 175 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9116-935-2
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/07/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : BOSSÉ, BEATRICE
    • Número de pàgines : 140
    • Col·lecció : LABORATORIO DE EDUCACIÓN SOCIAL
    • NumeroColeccion : 19
    Este libro presenta diferentes experiencias de análisis de las prácticas profesionales (APP) del campo social y educativo en Francia. A partir de la exposición del trabajo realizado por Beatrice Bossé como animadora de diversos grupos de APP, se defiende la necesidad de abrir y sostener espacios de pensamiento capaces de producir, de forma colectiva, el sentido de un trabajo siempre al borde del naufragio en las tensiones cotidianas de la práctica profesional. Ante el malestar que expresan muchos profesionales, los espacios de APP ofrecen un tiempo y un lugar en el que poder afirmar su propia experiencia y, con ella, el sentido de un trabajo que, no solo tiene que hacer frente a la ausencia de recursos en un contexto de recortes sociales, sino también a mandatos institucionales que exigen mayor eficacia y productividad. Un espacio de APP puede devenir —tal y como sostienen los autores— un lugar de resistencia. Esta es, al menos, la apuesta que aquí se presenta.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.