BIOGRAFIA INÈDITAGabriel Torrent de la Goula (c.1588-1616), conegut com a Trucafort, és el bandoler cadell més important de Catalunya i el cap de la quadrilla més poderosa del Principat. Amb aquest...9788417116941RAURELL VIDAL, CARLES
Des dels temps més remots el bosc ha estat indret de refugi i lloc de treball de moltíssimes persones que hi han viscut, s’hi han amagat o n’han extret fusta, aliments i fonts d’en...9788410211001CASES, PEP
El llibre La vida dels pastors, de Salvador Vilarrasa, és una obra fonamental per a conèixer a fons el món pastorívol a partir de les vivències de l’autor en la seva joventut i de ...9788417116989VILARRASA I VALL, SALVADO...
El llibre presenta 32 rutes amb encant per descobrir el Baix Empordà amb itineraris i passejades ideals per a tots els públics. Ofereix una visió extensa i variada de la comarca, d...9788417116972ROIG ROS, PAU
La paraula Renaixement transporta tothom a un període historicoartístic gairebé mític, vinculat als grans mestres de l’art occidental i ple de bellesa, però la seva expansió no es ...9788417116996BELLSOLELL MARTINEZ, JOAN
Aquesta guia ens permet identificar i observar les espècies de papallones diürnes més comunes a Catalunya.Consta de 57 fitxes amb una descripció per identificar-les: la mida, el se...9788417116934FERNÁNDEZ, DIEGO / GUZMÁN...
Aquesta guia de camp recull els 57 mamífers terrestres salvatges i autòctons més comuns per tal de facilitar-ne el seu reconeixement. Està pensada per a un públic general per tal q...9788417116927MARLÈS, JAUME / LÓPEZ-BAU...
A principis del segle XX una bona part de la societat catalana vivia al món rural. A les llars hi havia força gent i les famílies i veïns s’ajudaven. A pagès, les diverses etapes d...9788417116965ESTRUCH SUBIRANA, MARIA
Des de sempre les conserves s’han elaborat al llarg de les diferentes estacions. A l’estiu es feien les conserves de l’hort i fruites. A finals d’estiu-tardor s’assecaven i es sala...9788417116958FÀBREGA, JAUME
COCINA DE LOS PESCADORES DE LA COSTA DAURADA, LAEsta parte de ribera mediterránea, que va desde Cunit hasta Alcanar, con su suave clima y debido a su ubicación, ha sido un marco perfecto para la proliferación de una forma ejempl...9788417116903SOLÉ TORNÉ, DAVID
Sin stock - Lo pedimos al editor (de 3 a 7 días)
18,00 €
Autor: SOLÉ TORNÉ, DAVIDSin stock - Lo pedimos al editor (de 3 a 7 días)
OBLIDATS COMTES DE CERDANYA (798-1117), ELSCatalunya es va formar a partir de diferents comtats. "Els oblidats comtes de Cerdanya (798-1117)", és l'única obra monogràfica sobre les comtes privatius de la Cerdanya, comtat qu...9788417116897BLASI SOLSONA, JOAN
VESSANT DESCONEGUT DE SANT LLORENÇ DEL MUNT, ELUs proposem que descobriu una de les regions més desconegudes –i per tant, més ben conservades– del Vallès Occidental: l’alta vall del riu Ripoll, al vessant oriental del massís de...9788417116835CASALS I SUADES, MIQUEL /...
OSONA. 51 PARATGES PER DESCOBRIREn aquest llibre, continuació de la publicació "Osona. 50 indrets amb encant" de l'any 2010, hi trobareu cinquanta-un indrets més per descobrir, repartits pels espais naturals d'Os...9788417116866CONILL I MATEU, JOAN
RIPOLLÈS. CAMINS DE NATURARipollès, Camins de Natura, vol donar a conèixer un conjunt d'indrets on la natura és la protagonista, amb unes 25 excursions de fàcil caminar i de poc desnivell, la major part. El...9788417116859PUNCERNAU I FERRER, CARLE...
SALSES I SALSETES FREDES TRADICIONALS CATALANESAmb aquest llibre volem transmetre una visió àmplia de les diferents salses de la cultura gastronòmica tradicional del nostre país. Les nostres salses són un immens estímul que act...9788417116804SOLÉ I TORNÉ, DAVID
SERRALLONGA. BIOGRAFIA INÈDITALa biografia inèdita d'en Serrallonga permet descobrir aspectes no coneguts de la seva vida; mostra un nou retrat del personatge a través de la lectura acurada del seu llarg procés...9788417116873DILMÉ I BURJATS, RICARD
EL RECEPTARI DE FRANCESC VILAJOSANA SOLER, CLARETIÀAquest receptari fou redactat, a la segona meitat del segle XIX, pel religiós claretià Francesc Vilajosana Soler (1847-1887). Es tracta d’una cuina autèntica, senzilla, popular, qu...9788417116781VILA, PEP / VILAR, JOAQUI...
RECEPTES I CONSELLS«Els bolets són els protagonistes i solistes d’aquest llibre compost i dirigit per en Miquel Màrquez, maridats amb altres ingredients que els fan bona i coral companyia. Però del b...9788417116798MÀRQUEZ MOYA, MIQUELÇ
Catalunya és una terra de castells, a cada poble hi ha un castell o un edifici defensiu, elements destacables en el paisatge que formen part de la nostra història. Des d’època ibèr...9788417116811CORTÉS ELÍA, MARIA DEL AG...
Emplaçat en el sector septentrional de la costa catalana, l’Empordà és un territori relativament petit, un paradís paisatgístic i cultural, que gaudeix d’una climatologia afortunad...9788417116842MARTÍN I ROIG, GABRIEL
“Barroc català” ha estat, durant molts anys i de manera injusta, sinònim de decadència i, en el millor dels casos, d’un món desconegut. En canvi, què hi diríeu si, realment, “barro...9788417116774GARGANTÉ LLANES, MARIA
En aquesta guia de Cerdanya, oferim un ampli ventall de 25 excursions força variades i de diferents llargades: des de passejos de menys d’una hora fins a excursions de vuit quilòme...9788417116736BOLTÀ I VILARÓ, NÚRIA
EN TEMPS DEL RECTOR DE VALLFOGONAAquest llibre sobre la cuina del Barroc, corresponent a l’època del Rector de Vallfogona (s. XVII), s’ha editat en ocasió de la celebració de l’any dedicat a aquest gran poeta, tan...9788417116767FÀBREGA, JAUME
2A. EDICIÓ REVISADA I ACTUALITZADADel 1607 al 1623, Francesc Vicent Garcia esdevingué rector de Vallfogona de Riucorb. Des de bon començament, es distingí dels altres capellans per les seves iniciatives pastorals, ...9788417116699CORBELLA, DOMÈNEC
La cervesa està estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya és un gran país cerveser amb lloat prestigi mundial.Amb aquest llibre us oferim un...9788417116712BEA I CASTAÑO, DAVID / SO...
Codines, boscos ombrívols, feréstegues canals, brolles castigades pel foc… atorguen al massís de Sant Llorenç del Munt i l’Obac una personalitat singular. A cada unitat paisatgísti...9788417116705PAMPLONA, MERTXE / VICENS...
Les 35 fitxes de les aus de rapinya a Catalunya proporcionen de manera entenedora, tota la informació necessària per observar i identificar un rapinyaire amb facilitat. Amb fotogra...9788417116651AGUADÉ I TARÉS, PEP
Aquesta guia us donarà les eines bàsiques per reconèixer els principals tipus de núvols i fenòmens meteorològics que podem observar al nostre cel.Consta de 57 fitxes, 28 de núvols...9788417116644CASCANTE, MANEL / RODORED...
Aquest llibre vol dotar-te de les eines necessàries per fer els teus propis licors a casa. Perquè, no ens enganyem, els licors no són només “una simple recepta”.Per damunt de tot, ...9788417116637MATIAS-GUIU MARTÍ, PAU
La terrissa ha estat el material fonamental de la cuina catalana, que és inimaginable sense les olles, cassoles i altres atuells fets amb aquest material popular, envernissat o sen...9788417116620FÀBREGA, JAUME
Este sitio web almacena datos como cookies para habilitar la funcionalidad necesaria del sitio, incluidos análisis y personalización. Puede cambiar su configuración en cualquier momento o aceptar la configuración predeterminada.
Las cookies necesarias ayudan a hacer una página web utilizable activando funciones básicas como la navegación en la página y el acceso a áreas seguras de la página web. La página web no puede funcionar adecuadamente sin estas cookies.
Personalización
Las cookies de personalización permiten a la página web recordar información que cambia la forma en que la página se comporta o el aspecto que tiene, como su idioma preferido o la región en la que usted se encuentra.
Análisis
Las cookies estadísticas ayudan a los propietarios de páginas web a comprender cómo interactúan los visitantes con las páginas web reuniendo y proporcionando información de forma anónima.
Marketing
Las cookies de marketing se utilizan para rastrear a los visitantes en las páginas web. La intención es mostrar anuncios relevantes y atractivos para el usuario individual, y por lo tanto, más valiosos para los editores y terceros anunciantes.