• MANUAL DE INVESTIGACIÓN CUALITATIVA EN LA CIENCIA POLÍTICA

    ZAPATA BARRERO, RICARD / SÁNCHEZ MONTIJANO, ELENA TECNOS Ref. 9788430952632 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Siguiendo los criterios prácticos de la lógica docente Bolonia, este Manual tiene como objetivo principal desarrollar aquellas competencias necesarias para la realización de una investigación que siga una lógica metodológica cualitativa, especialmente aplicada a la ciencia política.El Manual hace es...
    Dimensions: 215 x 155 x 15 cm Peso: 292 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    20,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-309-5263-2
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : ZAPATA BARRERO, RICARD / SÁNCHEZ MONTIJANO, ELENA
    • Número de pàgines : 232
    • Col·lecció : DERECHO> BIBLIOTECA UNIVERSITARIA
    Siguiendo los criterios prácticos de la lógica docente Bolonia, este Manual tiene como objetivo principal desarrollar aquellas competencias necesarias para la realización de una investigación que siga una lógica metodológica cualitativa, especialmente aplicada a la ciencia política.
    El Manual hace especial énfasis en las diferentes fases de la investigación, en cómo identificar y resolver preguntas metodológicas conforme se avanza en el estudio, y en las opciones metodológicas que existen de acuerdo con los temas y las preguntas que se plantean. Esto es, la estructura del Manual sigue las diferentes etapas que debe recorrer un investigador: Partiendo de la comprensión de la metodología cualitativa, se introducen los preparativos del diseño de investigación (Parte 1), de ahí pasamos a la aplicación de técnicas para la obtención de información (observación, entrevista, grupo de discusión) (Parte 2), y finalizamos el recorrido sistematizando e interpretando la información obtenida, y explorando las diferentes posibilidades de la presentación de resultados (Parte 3).
    Este Manual pretende trasmitir a todos aquellos/as que estén interesados en la ciencia política una herramienta que le permita obtener la información necesaria para poder llevar a cabo un proyecto de investigación cualitativo de forma autónoma. Buscamos que el Manual de investigación cualitativa en la Ciencia Política sea un instrumento completamente accesible y útil.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.