• HISTORIA DEL GRAN REINO DE LA CHINA

    GONZALEZ DE MENDOZA, JUAN MIRAGUANO EDICIONES Ref. 9788478133239 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Esta historia del padre agustino Juan González de Mendoza (1545-1618) fue un autentico best seller en su época. Publicada por primera vez en Roma en 1585 la quinta edición del año siguiente en Madrid subsanaría las deficiencias de la primera. Fue traducido a varios idiomas donde supero varias edicio...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    26,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-7813-323-9
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : GONZALEZ DE MENDOZA, JUAN
    • Número de pàgines : 416
    • Col·lecció : LIBROS DE LOS MALOS TIEMPOS. SERIE MAYOR
    Esta historia del padre agustino Juan González de Mendoza (1545-1618) fue un autentico best seller en su época. Publicada por primera vez en Roma en 1585 la quinta edición del año siguiente en Madrid subsanaría las deficiencias de la primera. Fue traducido a varios idiomas donde supero varias ediciones. Picatoste, en sus "Apuntes para una biblioteca científica española", señala que se aprovecharon de él los que más adelante escribieron sobre China.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.