• TÉCNICAS JAPONESAS DE REIKI

    MANUAL COMPLETO PARA TODOS LOS NIVELES

    MÁRQUEZ, CLAUDIO URIEL SATORI Ref. 9789871124176 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Claudio Márquez, Presidente de la Asoc. Argentina de Reiki, publica en este libro técnicas japonesas nunca antes reveladas.Ejercicios prácticos guiados paso a paso, con claras fotografías de las distintas posiciones de las manos. Para establecer un verdadero contacto con la energía de Reiki, lograr ...
    Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    10,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-987-1124-17-6
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 14/08/2019
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : MÁRQUEZ, CLAUDIO
    • Número de pàgines : 0
    • Col·lecció : REIKI HOY
    Claudio Márquez, Presidente de la Asoc. Argentina de Reiki, publica en este libro técnicas japonesas nunca antes reveladas.

    Ejercicios prácticos guiados paso a paso, con claras fotografías de las distintas posiciones de las manos. Para establecer un verdadero contacto con la energía de Reiki, lograr un equilibrio y mejorar nuestro estado físico y emocional.

    Este libro busca despertar en cada uno de nosotros, aquellos dones y talentos que nos fueron dados como derecho de nacimiento y potencial a desarrollar, para nuestro tránsito en este maravilloso planeta. Reiki es, sin duda, un camino práctico que nos recuerda rápidamente nuestra conexión con la Fuente, origen de toda la vida.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.