• VIAJE A LA MADRE TIERRA

    PERIODISMO, COMUNICACIÓN E HISTORIAS COMPROMETIDAS CON EL MEDIOAMBIENTE

    PEREZ TORNERO, JOSE MANUEL UOC Ref. 9788491806073 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Los datos nos advierten del serio problema medioambiental que nos rodea. Creemos que desde la comunicación y el periodismo debemos cultivar un compromiso férreo y creciente con esta agenda temática. Debemos ?hablar? de estos asuntos. Más y mejor. Informar, formar, contextualizar, comparar, analizar,...
    Ancho: 120 cm Largo: 175 cm Peso: 250 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-9180-607-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : PEREZ TORNERO, JOSE MANUEL
    • Número de pàgines : 200
    • Col·lecció : CUADERNOS LIVINGSTONE
    • NumeroColeccion : 34
    Los datos nos advierten del serio problema medioambiental que nos rodea. Creemos que desde la comunicación y el periodismo debemos cultivar un compromiso férreo y creciente con esta agenda temática. Debemos ?hablar? de estos asuntos. Más y mejor. Informar, formar, contextualizar, comparar, analizar, explicar, describir, narrar? Y también alertar, advertir y denunciar. El problema es de todos y la solución habrá de venir de todos. Nosotros aportamos nuestra principal fortaleza: las historias. Este es un intento de conseguirlo. Escueto y humilde, pero sincero. Escriben docentes e investigadores desde diferentes áreas y miradas. También, nuestros alumnos del Máster en Periodismo de Viajes de la UAB. Les agradecemos su ilusión y su compromiso. Y, especialmente, sus relatos. Ahora son vuestros. Del mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.