• ACTIVA TU METABOLISMO CON LA DIETA COHERENTE

    PAUTAS DE ALIMENTACIÓN, EJERCICIO Y RELAJACIÓN PARA PONERA A PUNTO TU CUERPO Y T

    LÓPEZ VIÉITEZ, AMIL CYDONIA EDITORIAL Ref. 9788493563493 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En este libro, entre otros asuntos, conocerás:-Por qué fracasan habitualmente tus dietas-Qué es la dieta coherente y cuáles son sus bases científicas-Una completa guía para chequear tu salud-Curas para combatir el sobrepreso, antiestrés, depurativa y antiedad, entre otras-Detalladas propuestas dieté...
    Dimensions: 215 x 145 x 16 cm Peso: 450 gr
    Disponible sota comanda (de 3 a 7 dies)
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-935634-9-3
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/03/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CASTELLÀ
    • Autors : LÓPEZ VIÉITEZ, AMIL
    • Número de pàgines : 272
    • Col·lecció : VIDA ACTUAL
    • NumeroColeccion : 04
    En este libro, entre otros asuntos, conocerás:
    -Por qué fracasan habitualmente tus dietas
    -Qué es la dieta coherente y cuáles son sus bases científicas
    -Una completa guía para chequear tu salud
    -Curas para combatir el sobrepreso, antiestrés, depurativa y antiedad, entre otras
    -Detalladas propuestas dietéticas para acné, diabetes, colesterol, hipertensión, alergias, insomnio, triglicéridos, osteoporosis y otras patologías
    -Un completo programa de entrenamiento coherente
    -Técnicas para controlar tus emociones
    -Más de 150 sabrosas recetas coherentes para tus comidas, cenas y tentempiés

    Casada y madre de tres niños, Amill López Viéitez es doctora en Farmacia, especialista en Nutrición y Promoción de Salud, con amplia experiencia en docencia, investigación y clínica. Creadora de la Dieta Coherente, ha escrito dos libros con anterioridad: ?Dieta Coherente. Cómo vivir más y mejor? y ?Dieta Coherente. Un nuevo yo en 2 semanas?.
    Dirige Amad Promoción de Salud, con sede en Vigo, y colabora con entidades públicas en el desarrollo de materiales didácticos y formación sobre nutrición.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.