• CUINA DE PAGES, LA. RECEPTES TRADICIONALS DEL MON RURAL

    FÀBREGA, JAUME FARELL Ref. 9788492811557 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Aquest llibre és el primer en què, de forma explícita, es reivindica la cuina de les dones de pagès, sovint acompanyades per altres col·lectius del món rural, com els caçadors, els pastors, els carboners, els bosquetans i els hortolans.Les receptes són plats amb gust de terra perquè surten de la ter...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Disponible
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-92811-55-7
    • Encuadernació : RÚSTICA
    • Data d'edició : 01/02/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : FÀBREGA, JAUME
    • Número de pàgines : 128
    • Col·lecció : REBOST I CUINA
    • NumeroColeccion : 09
    Aquest llibre és el primer en què, de forma explícita, es reivindica la cuina de les dones de pagès, sovint acompanyades per altres col·lectius del món rural, com els caçadors, els pastors, els carboners, els bosquetans i els hortolans.
    Les receptes són plats amb gust de terra perquè surten de la terra, i sovint de les necessitats del treball, amb tot el sabor d02019;una cuina a vegades ancestral i sempre apassionant.
    Al món pagès, la vida sempre girava a l02019;entorn de la cuina, on permanentment, hivern i estiu, hi havia encès el foc a terra, que servia per escalfar-se o bé cuinar i prendre02019;n el caliu per posar als fogons encastats. Es menjava a la gran taula de fusta, amb el seu calaix per al pa i el porró sempre a punt per als de la casa i els passavolants, com a signe d02019;hospitalitat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.